Wie ben ik

Voeding vormt de basis om goed te kunnen functioneren; bij mij kun je terecht voor voedingsadviezen en afvaltrajecten. Ik ben Daphne van Dieet Deventer, welkom!

Mijn kracht zit ‘m in het goed kunnen luisteren en analyseren, daarbij zal ik kijken waar het knelpunt zit. Ik zal je eerlijk mijn mening geven en je goed begeleiden zodat je je beter en vitaler gaat voelen.

Waarbij een praktijkondersteuner van de huisarts je bijvoorbeeld deels ook kan helpen ga ik daar veel verder in omdat ik meer gespecialiseerde kennis heb, maar ook omdat ik verder kijk dan alleen het te behalen doel.

We gaan samen op zoek naar de beste levensstijl en passende voeding die voor jou haalbaar is, waarbij jij je gezond en fit voelt en waarbij jij (indien nodig) ook enkele kilo’s kwijt raakt. Doordat het iets is wat bij je past, kan je het ook langer volhouden en blijven de kilo’s weg zonder gelijk een terugval te krijgen wat bij de meeste diëten wél het geval is.

Sta je open voor blijvende verandering, maar heb je een duw in de juiste richting nodig? Wil je weten wat echt gezond is en goed voor jouw lichaam en geest; ik breng je veel kennis bij in het lopende traject. Meld je daarom aan voor een begeleidingstraject op maat. Ik begeleid ook kinderen, eventueel in combinatie met ouders / gezin.

Tevens geef ik regelmatig workshops, meestal op aanvraag.

Studie achtergrond:

– HBO Lerarenopleiding (2003)

– HBO Medisch Basisjaar (2007)

– Gewichtsconsulent (2014)

– Orthomoleculaire Suppletie (2014)

– Orthomoleculaire Voeding (2015)

– Voeding binnen het gezin (2016)

– Voeding tijdens de overgang (2019)

– Cognitieve gedragstherapie (2023)

– Mindfulness (2023)

En like ook even mijn facebook pagina want ik post regelmatig lekkere recepten, leuke weetjes en informatie over voeding.

Af en toe laten klanten hieronder recensies achter, altijd leuk!

  18 reacties op “Wie ben ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *